معماری

ویزای هلند

ویزای توریستی هلند

مشخصات ویزا:
1- ویزاي توریستی
2- ویزاي تجاري
3- ویزاي خانوادگی

مدارك ویزا:

گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت که توسط تمامی کشورهاي عضو منطقه به رسمیت شناخته شده باشد (با حداقل سه ماه اعتبار به علاوه گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت همسر متقاضی در صورت تاهل) ارائه شود، یک فرم درخواست روادید پر شده بعلاوه یک قطعه عکس گذرنامه اي، اثبات دارا بودن امکانات مسافرت (بلیت رفت و برگشت با هواپیما و یا بلیت وسیله حمل ونقل زمینی) که با آن شخص متقاضی می تواند از منطقه شینگن خارج شده و به کشور دیگر وارد شود، اثبات دارا بودن بیمه درمانی معتبر، در موارد ویژه ممکن است ارائه مدارك دیگر نیز نیاز باشد.

نکات مهم:
شرایط روادید براي مسافرت به منطقه کشورهاي بلژیک، پرتغال، فرانسه، آلمان، لوکزامبرگ، هلند، اسپانیا که به منطقه شینگن معروفند بین یک تا نود روز اقامت یا سفر عبوري از برخی کشورهاي منطقه، روادید کوتاه مدت یا مسافرت به منظور توریستی، تجارتی، خانوادگی، طول اقامت از تاریخ اولین ورود نباید در هر نیم سال از سه ماه تجاوز کند. به ضمیمه درخواست براي صدور روادید مدارك باید به سفارت خانه کشور مورد نظر ارائه شود، بدون اینکه محل اول ورود مورد نظر باشد، اگر قصد اقامت در هیچکدام از کشورهاي منطقه را نداشته باشید، باید مدارك به سفارت کشور مقصد داده شود. قبل از مراجعه به سفارت خانه هاي منطقه شینگن باید روادید کشور مقصد را دریافت کرده باشید.