معماری

وقت سفارت

وقت سفارت
وقت سفارت

تخصص ما اخذ وقت سفارت برای بیشتر کشورهاست. خصوصا وقت سفارت ایتالیا و وقت سفارت انگلیس.

در این بخش به چگونگی اخذ وقت سفارت ها میپردازیم، هرچند سعی شده که اطلاعات کاملا دقیق باشد. قطعا این بخش منبع مهمی برای کاربران وب سایت برای آشنایی با نحوه گرفتن وقت سفارت خواهد بود. همچنین در صورتی که اطلاعاتی در نحوه اخذ وقت سفارت در سایر کشورها دارید می توانید وب سایت های دیگر ما را نیز بررسی نمایید و یا با ما تماس بگیرید.

به عنوان مثال مراحل گرفتن وقت سفارت آمریکا:

قدم اول: تکمیل آنلاین فرم DS-160
تمام متقاضیان انواع ویزای non-immigrant ملزم به تکمیل فرم DS-160 به صورت آنلاین هستند.
برای تکمیل فرم DS-160 به یک قطعه عکس دیجیتالی نیاز دارید.
*اگرچه متقاضان عکس خود را در این مرحله آپلود می کنند حتما یک قطعه عکس برای روز مصاحبه به همراه داشته باشید.
پس از تکمیل کامل فرم DS-160 تاییدیه ای با عنوان Confirmation بر روی صفحه ظاهر می شود که باید از آن پرینت بگیرید و برای زمان مصاحبه ی سفارت همراه خود داشته باشید.

قدم دوم: تعیین وقت سفارت و زمان مصاحبه
تمام متقاضیان ایرانی چه خردسال و چه بزرگسال باید وقت جداگانه ای برای خود داشته باشند.
*همه ی متقاضیان حتی کودکان زیر 14 سال باید در زمان مصاحبه در سفارت حضور یابند.
هنگام تعیین وقت ملاقات به نکات زیر توجه داشته باشید.
نام کامل خود را مطابق آنچه در پاسپورت آمده وارد کنید.
شماره پاسپورت خود را با دقت وارد کنید.
بارکد درج شده در تاییدیه فرم DS-160 را به دقت وارد کنید.
شماره تماس و ایمیل خود را وارد کنید.
هنگام تعیین تاریخ مصاحبه به این نکته توجه داشته باشید که توصیه شده است این تاریخ تقریبا سه چهار ماه قبل از تاریخ سفر باشد.
پس از پایان ثبت تاریخ و زمان ملاقات یک پرینت از رسید ارائه شده تهیه کنید.
دقت کنید رسید ارایه شده دارای شماره تأییدیه می باشد که در صورت نیاز به تغییر یا لغو وقت ملاقات به شما کمک میکند.

قدم سوم: پرداخت هزینه مربوط به مصاحبه (Visa Application Fee)
متقاضیان تمام انواع ویزا ملزم به پرداخت هزینه ای جهت مصاحبه با سفارت هستند . پرداخت این هزینه با در دست داشتن پاسپورت انجام می شود.

قدم چهارم: تهیه و آماده سازی مدارک و فرم های دیگری که ممکن است در روز مصاحبه نیاز داشته باشید
توجه داشته باشید که در روز مصاحبه برای افیسری که شما با وی مصاحبه می کنید دو نکته حائز اهمیت است:
برای نوع ویزایی که درخواست داده اید آیا شایسته هستید. برای اثبات این موضوع مدارکی از قبیل I-20, ریز نمرات, نتیجه ی آزمون های GRE و TOEFL و… می تواند افیسر را قانع کند که شما برای نوع درستی از ویزا اقدام کرده اید.
آیا شما واقعا قصد بازگشت به کشور پس از اتمام تحصیلات خود را دارید؟ برای اثبات این موضوع متناسب با نوع ویزا و دیگر شرایط ممکن است یک یا تعدادی از موارد زیر که به زبان انگلیسی ترجمه شده است نیاز شود:
نامه ای رسمی از شغل فعل به شامل عنوان شغل، مدت خدمت و حقوق دریافتی
کپی مجوز تجاری و مدارک مالی مربوط به دو سال گذشته
اسناد دارایی ها مانند سند خانه، ماشین و…
دعوت نامه کنفرانس، شرکت یا سازمان
و …

مطالب بیشتر در زمینه وقت سفارت آمریکا را در وب سایت مرجع وقت سفارت آمریکا مطالعه کنید.

 

یک دیدگاه

  1. کامبیز نادری

    سلام لطفا جهت گرفتن وقت سفارت استرالیا و مراحل نتیجه بخش آن راهنمایی کنید و نام و تلفن شرکت یا آژانس خود را ذکر کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *