ویزای کانادا

ویزای کانادا

متقاضیان ویزای کانادا و مسافران به کانادا میبایست جهت اخذ ویزای کانادا، اقدام به گرفتن وقت سفارت کانادا نمایند.

تلفن های تماس   02126404829  – 02126404825

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا سه نوع است:

ویزای تک ورود (single)، ویزای چند بار ورود (multiple)، ویزای ۵ ساله (supervisa)

  1. ویزای کانادا
    ویزای کانادا

    ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد یکبار وارد کانادا شوید.

  2. ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.
  3. ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

توجه! ویزاهای اقامت موقت برای یک دوره ثابت زمانی معتبر هستند (چه تک ورود، چه چند بار ورود و یا سوپر ویزا ) و شما نمی توانید از یک ویزا پس از اتمام دوره آن استفاده کنید.

>>برای درخواست ویزای کانادا شخص می تواند به دو صورت اقدام کند:

ثبت درخواست آنلاین ویزای کانادا

درخواست آنلاین ویزای کانادا
درخواست آنلاین ویزای کانادا

تنها تفاوت این حالت با حالت قبل در ثبت مدارک است بدین صورت که مدارک متقاضی بصورت اسکن شده در سایت سفارت ثبت می شود. برای انجام درخواست آنلاین باید ابتدا یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کدکاربری ، فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام کند. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید، فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول با ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز در نظر گرفته شده است.

ثبت درخواست کاغذی ویزای کانادا (draft): در این حالت از درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده نموده و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحویل دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست او در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب بماند. لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل شود. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز می باشد.

انگشت نگاری: برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیر اینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود. توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

>>هزینه ثبت نام ویزای کانادا:
برای ثبت نام ویزا باید هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در حین ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد. تعرفه ویزا به شرح زیر می باشد:
هزینه ویزا: 100 دلار کانادا
هزینه انگشت نگاری : 85 دلار کانادا
در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می شود. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا

مدارک دعوت کننده جهت اخذ دعوتنامه

  • پر کردن فرم دعوتنامه با تاریخ و امضا
  • کپی کارت اقامت دعوت کننده
  • کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
  • گواهی حساب بانکی
  • گواهی کاری یا آخرین فیش حقوقی
  • آخرین برگ پرداخت مالیاتی (T4)

مدارک شخص متقاضی جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

  • شناسنامه
  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی جدید در سایز ۴٫۵*۳٫۵ با زمینه روشن
  • دعوتنامه معتبر (فامیلی یا کاری)
  • پاسپورت جدید (حداقل یکسال اعتبار)
  • پاسپورت های قدیمی
  • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه، قرارداد پیش خرید و غیره
  • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده و اعتبار داشته باشد.
  • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده همراه با پرینت حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید (در صورت داشتن سپرده ای که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید)
  • گردش حساب سه ماهه و یا شش ماهه از حساب های جاری
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
  • مدارک کاری متقاضی (اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک مربوط به شرکت نیز میبایست ارائه شود.)

توجه! (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم مورد نیاز است).

** تمامی مدارک ترجمه شده با تایید دادگستری ارائه شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا (Supervisa)

  • مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
  • ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
  • T4
  • گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
  • بیمه یک ساله برای متقاضی
  • نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید) ارائه شود.

شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا

بیشتر متقاضیان ویزای توریستی کانادا به پاسپورت معتبر و خیلی ها به ویزا نیاز دارند. شما باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که:

  • در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.
  • از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.
  • قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.
  • فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید.
  • تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.
  • باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید (در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید).
  • تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.
پیکاپ ویزای کانادا
پیکاپ ویزای کانادا
پیکاپ ویزای کانادا

گاهی برای اخذ ویزای برخی کشورها می‌بایست به سفارت کشور مقصد در کشور واسط مراجعه نمود که این کار می بایست توسط شخص متقاضی صورت پذیرد و در مرحله بعد پس از اعلام صلاحیت یا عدم تأیید صلاحیت فرد متقاضی برای تعلق گرفتن ویزا، فرد متقاضی باید در صورت اعلام صلاحیت به کشور واسط جهت الصاق ویزا درون پاسپورت خود سفر کند و در صورت رد صلاحیت وی، فرد متقاضی می‌بایست به منظور بررسی اعتراض به عدم صدور ویزا و ارائه مدارک کامل تر در صورت لزوم و درخواست مجدد، به سفارت سفر مجدد نماید. اما در حالت اول با توجه به اینکه جهت درج ویزا در پاسپورت الزام به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست، پاسپورت می‌تواند از طریق یک کارگزار(نماینده) تحویل سفارت گردد و فرایند ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن پاسپورت دارای ویزا به شخص متقاضی را پیکاپ پاسپورت (pick up passport) یا پیکاپ ویزا (pick up visa) می‌گویند.

تلفن های تماس:   02126404829  – 02126404825

2 دیدگاه

  1. من ویزای 5 ساله کانادا رو دارم تا کنون 3 سال از 5 سال گذشته و موفق به سفر به کانادا نشده ام آیا محدویت در سفر به کانادا برایم پیش خواهد آمد ؟یا نه ممنون از توضیح شما

  2. سلام
    من در ایتالیا زندگی می کنم چه جوری می تونم ویزای کاری بگیرم
    میشه لطفا من را راهنمایی کنید؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *